Hotellinformasjon Barcelona

Barcelona House Hotel ***

Barcelona House Hotel åpnet i 2010 i nyoppussede lokaler. Hotellet tilbyr 57 romslige rom med bad, satellitt-TV, telefon og gratis WI-FI. Barcelona House Hotel ligger rett ved Las Ramblas, Plaza Reial og den gamle bydelen i Barcelona. Noen få minutter unna ligger de største attraksjonene i byen, som det gotiske kvarteret, Barcelonas katedral, Borne Quarter, La Boqueria Market og Columbus-monumentet. Hotellet ligger også sentralt for Barcelonas pulserende uteliv. Nærmeste metro: Drassanes - linje 3.

http://hotel-barcelonahouse.com/

Hotel Rialto ***

Hotel Rialto er et populært sentrumshotell i det gotiske kvarter. Sentralt med kort vei til kultur, shopping og natteliv. Hotellet har en hyggelig bar og ligger rett ved metrostasjonen Liceo- linje 3. Hotel Rialto er i gangavstand til kjente steder som Plaza Catalunya, Boquera Market, katedralen og Ramblaen. Havnen ligger ca. 600 meter fra hotellet. Hotel Rialto har WI-FI mot tilgangskjøp.

http://www.hotel-rialto.com/en/

Hotel Front Maritim ****

Hotel Front Maritim ligger i et av Barcelonas tryggeste og beste områder ved sjøen. Havsutsikt fra en del av rommene mot Nova Marbella-stranden i nærheten av Olympic Port. Hotellet har 177 rom som er moderne innredet. Det er barer og restauranter i gangavstand fra hotellet. Hotellet har en god restaurant og er blitt populært blant familier med barn som foretrekker å bo her framfor rundt Ramblaen - som krever en viss varsomhet på kveldstid. WI-FI i lobby, datatilkobling på rommene.

http://www.besthotelscities.com/hotelfrontmaritim/default-en.php