Våre fotballturer innkluderer: hotell overnatting + fotballbilletter.2 eller 3 netter på Premier Travel Inn  (3 stjernes standard) i dobbeltrom.1 stk fotballbillett pr person til valgt kamp. Deres fotballbilletter hentes ut på hotellet eller leveres personlig av vår agent i Newcastle.

VIKTIG:Vi anbefaler å bestille 3 netter fra fredag til mandag da alle kamper kan flyttes til søndag dersom den aktuelle kampen skal sendes på tv. Dette er noe som kan gjøres helt opp til 2 uker før kampstart.

Pakken inneholder :Overnatting i dobl.rom , 2 netter og billett til kampen, for ekstra overttinger kommer et tillegg på kr. 590,- pr person. For flyreise, ta kontakt for pristilbud.Hotell info. se unde

Info om våre fotballturer for å se Newcastle sine hjemme / borte kamper.

* Pakken inneholder 3 netter i dobbeltrom i 3*** hotell samt billett til kampen. Ekstra natt koster 590,- pr person.Vi kan være behjelpelig med trippel eller familie rom dersom dette er et ønske.

Vi anbefaler alle å reise ut på fredag og retur på mandag, da kampen på kort varsel kan flyttes, som regel flyttes kampen til søndagen. Hver enkelt er pliktig til selv å se når kampen spilles, se dagspresse. Vi prøver å holde våre sider oppdatert, men tar intet ansvar dersom vi ikke gjør det. Billetten til selve kampen er alltid gyldig selv om kampen flyttes.

Spesielle ønsker.

Dersom dere har spesielle ønsker streber vi oss naturligvis til å tilfredstille disse, ønsker dere 4 **** hotell, eller betilling av andre ting er det bare å ta kontakt. Vi har gode kontakter i Newcastle.

Les også våre betingelser.

Hotell info

Tune Hotel Newcastle

Dette er et røykfritt hotell som ligger i sentrum ca. 5 min fra Newcastle Central togstasjon. For den som ønser å se seg litt rundt i nærheten er Castle Keep, Quayside, og Grey's Monument innenfor 10 min. gangavstand og Gateshead Millennium Bridge and BALTIC Centre for Contemporary Art innenfor 15. min. gangavstand. Hotellet har en perfekt beliggenhet for de som ønsker en tur på byen.

Rommene har eget bad, TV og gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon.

Travelodge Newcastle Central Hotel

Hotellet ligger i gangavstand til sentrum hvor du finner et stort utvalg av butikker, restauranter, barer, klubber og museer. I nærheten finner du også Gateshead Millennium Bridge, South Shore Road og Sage Gateshead.

Rommene har eget bad og TV.

 

Vi kan også tilby 4* hoteller.

Vermont

Hotellet er røykfritt og ligger bare 2 min. fra Newcastle Central Station og 5 min. unna butikker, barer og severdigheter i sentrum. Castle Keep og Grey's Monument er 10 min. unna, Quayside og Tyne Bridge er 15 min. unna.

Rommene har eget bad, TV, DVD-spiller, gratis WiFi, kaffe-/te-koker og 24-timers room service. Hotellet har restaurant og bar, fitness senter og døgnåpen resepsjon.

Severdigheter/aktiviteter:

Angels of the North
Metro Centre
Newcastle City Centre
Bamish Museum
Baltic art Gallery
Millenium Bridge
Durham Cathedral